PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tret de sortida per a l’US Open Junior Championships 2021

Vicky Jiménez, una de les dues primeres caps de sèrie, junt amb la xinesa Juncheng Shang

Per El Periòdic

Vicky Jiménez durant un torneig del circuit ITF.
Vicky Jiménez durant un torneig del circuit ITF. | ITF

L’US Open Júnior Championships torna a disputar-se de nou, sent el d’enguany el més esperat pels jugadors i els aficionats després que l’edició de 2020 es cancel·lés a causa de la pandèmia de Covid-19. El públic torna a Nova York, i els júniors que competeixen en l’esdeveniment de sis dies ja competeixen cara a cara amb els millors professionals del món en les instal·lacions de l’USTA Billie Jean King National Tennis Center, en Flushing Meadows.

Pel que fa als competidors, les dues primeres caps de sèrie són, per tercer eslam júnior consecutiu, l’andorrana Victòria Jiménez Kasintseva i la xinesa Juncheng Shang, que van arribar a les semifinals de Wimbledon, mentre que els campions d’aquest, l’estatunidenc Samir Banerjee i l’espanyola Ane Mintegi De l’Olmo, són els caps de sèrie número 2 i número 4, respectivament. Aquests s’uneixen a la del Principat, campiona de l’Obert d’Austràlia 2020, com els únics campions de l’eslam júnior en el quadre.

L’Associació de Tennis dels Estats Units va decidir reduir la grandària del quadre d’enguany, qualificant-lo com «la millor oportunitat per a organitzar un esdeveniment segur». La grandària del quadre classificatori passa d’aquesta manera de 32 a 24 participants, i el quadre principal de 64 a 48.

Aquest serà un nou repte per a Jiménez Kasintseva després d’aconseguir una gran actuació en l’últim torneig a Maspalomas, on va guanyar un lloc en la final, la primera com a professional, i va sortir amb la felicitació de totes les autoritats del món del tennis allí presents. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT