PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Podis per a Ferré i Montellà en la segona Pujada Bolulla-Tàrbena

Els pilots de l’ACA Esport fan un gran paper en la sisena prova del CEM, a la Costa Blanca

Per El Periòdic

Montellà durant la Pujada Bolulla-Tàrbena.
Montellà durant la Pujada Bolulla-Tàrbena. | FotoEsport

Els pilots de l’ACA segueixen vius en la lluita pel podi final del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM). En la cita del cap de setmana, tant Raul Ferré com Edgar Montellà van pujar al podi, en segona i tercera posició respectivament en les seves categories. La segona part de la temporada va començar a la Costa Blanca alacantina, en concret a la localitat de Bolulla, per a disputar la sisena prova del campionat, en concret la segona edició de la Pujada Bolulla-Tàrbena.

Ferré va haver de lluitar una vegada més aquesta temporada contra l’experimentat Javi Villa, diverses vegades campió de l’especialitat. El de l’ACA, malgrat no poder completar la primera pujada de carrera, ho va intentar fins al final i va acabar el meeting a menys de tres segons de l’asturià, una vegada acumulats els seus dos millors cronos.

Per la seva part, Montellà va tornar a ser un dels protagonistes en la lluita pel triomf en la categoria III. Finalitzades les tres pujades vàlides per a la classificació final, es va situar en la tercera plaça, i va repetir el resultat de la passada temporada en una jornada en la qual la seva actuació va anar de menys a més.

Finalment, Gerard de la Casa, habitual en les proves de turismes categoria I del CEM, continua recuperant-se de la seva lesió al canell. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT