El MoraBanc finalitza la Lliga Catalana amb una quarta posició

Els d’Ibon Navarro es fan amb el quart lloc després de caure davant el Joventut de Badalona per 77-78

Crawford intenta el tir en el partit davant la Penya.
Crawford intenta el tir en el partit davant la Penya. | FCBQ

El MoraBanc va finalitzar la Lliga Catalana amb mal regust després de caure derrotat ahir davant el Joventut de Badalona per 77-78 en la última jugada del partit. Els andorrans van començar per davant des de gairebé el principi de la trobada, amb un Drew Crawford impecable des de la línia exterior. Amb eficàcia en atac i solidesa en defensa, a poc a poc el MoraBanc va anar estirant el marcador, fins que va obligar a demanar el temps mort a l’entrenador de la Penya, en veure el 32-23 en el lluminós. Sota la cistella, Tunde va emergir amo de la zona, juntament amb una bona actuació d’Amine Noua i l’aportació de Jelinek des de la linia exterior i Hannah com a director del joc. Amb el 34-26 es va arribar al descans, i en la segona meitat el Joventut va prémer l’accelerador fins apropar-se a cinc punt en el tercer quart (56-51). Ja en el darrer periode, el duel es va decidir en l’última jugada, on a falta d’un segon per al final el Joventut va poder encistellar sobre la botzina.

Cal recordar que els tricolor no va poder optar a estar en la final a causa d’haver caigut derrotats en el primer partit davant el Baxi Manresa per 82-79. En aquesta trobada, els d’Ibon Navarro van lluitar fins el final, però els problemes de l’equip van estar, primerament, en la lesió ja coneguda de Nacho Llovet, a la que es va afegir el descans que se li va donar a Moussa per unes molèsties al bessó esquerre. El context va deixar Tunde com a pilar indiscutible, a la vora dels polivalents Crawford, Noua i Morgan, que tot just portava tres entrenaments amb l’equip. Olumuyiwa, a més, es va ressentir de les molèsties que arrossegava a l’esquena des de feia uns dies i no va poder ajudar gaire l’equip en la segona meitat.