Español i Casal surten vencedors de l’Sportiva Trail

Cases i Bartí es tornen a endur la victòria en la modalitat masculina per equips

Òscar Casal celebra la seva victòria en L’Sportiva Andorra Trail amb el director de la cursa, Joan Turné. | Carles Alonso

L’Sportiva Andorra Trail va posar punt final després de dues etapes i un pròleg. Sota el nom de La Carroi, aquesta segona i última etapa de la competició que va tenir lloc ahir, els més de 120 participants van sortir a les 08.00 hores del matí, des de la plaça de la Germandat i van haver de fer front a 33 quilòmetres de distància i 2.000 metres de desnivell positiu. El traçat va recórrer diferents camins, com el de Roquefort o el de la Balma, amb el Pic de Carroi com a objectiu. Un cop coronat, els corredors i corredores van haver d’afrontar una baixada exigent fins a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, amb la pressió anyadida que l’etapa d’ahir com el sumatori del pròleg (La Braibal i La Carroi) sí que van puntuar per a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021.

Pel que fa als guanyadors del sumatori de les tres proves disputades aquests van ser Òscar Casal en categoria masculina (7.39.49), Roser Español en categoria femenina (10.10.18), Arnau Cases i Isaac Bartí en equips masculins (8.36.57), i Andreu Prost i Elodie Varraine en categoria mixta, amb un temps de 10.25.56.

A partir de les tres de la tarda es va portar a terme el lliurament de premis i després, Gerard Riart com a màxim responsable de l’organització va valorar la prova dient que «estem molt contents de la participació i de com ha anat tot. Sí que és cert que ens plantejarem moure la cursa un parell de setmanes per intentar que la gent que estigui de vacances pugui preparar L’Sportiva Andorra Trail com cal». Riart va explicar també que «estudiarem possibilitats de millorar encara més la prova, sense deixar de banda les espectaculars vistes que tenen els corredors». El mandatari va voler fer menció especial a tot l’equip que forma la competició, i va declarar que «cal donar les gràcies a tota la gent que està al darrere de la prova i que fan que aquesta sigui tan especial».