PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doria finalitza cinquena en canoa a la Copa del Món de la Seu d’Urgell

L’andorrana assoleix el seu segon millor resultat en aquesta mena de competició

Per El Periòdic

Doria durant la Copa del Món a la Seu d’Urgell.
Doria durant la Copa del Món a la Seu d’Urgell. | @RFEPiraguismo

Mònica Doria va aconseguir ahir al matí el seu segon millor resultat en Copa del Món, amb una cinquena plaça en la disciplina de canoa en la competició disputada a la Seu d’Urgell. El gran resultat recollit per l’andorrana va comptar amb notes agredolces, ja que la palista havia aconseguit fer el millor temps a la semifinal. 


No obstant això, Doria es va mostrar satisfeta de la seva actuació, ja que «després d’un error he sabut seguir el pla i fer una bona baixada». Amb tot, l’esportista del Principat va remarcar que «aconseguir un podi no és fàcil» i creu que estar a les finals «servirà per aprendre, i ara podem treballar l’aspecte mental i millorar». Pel que fa a la baixada de la final, la tricolor va fer una errada a la porta sis, que va ser la principal causa que la va allunyar del podi. Tot i el mal inici, que mai és fàcil de gestionar, la palista andorrana va saber refer-se, completant un molt bon tram que li va permetre acabar en aquesta cinquena posició i posicionar la marca en el segon lloc del seu historial personal en Copa del Món. Tanmateix, Doria va fer un altre toc, gairebé al final, a la porta 23, i malauradament allà es van quedar els dos segons que li van faltar per assolir el podi. 


Cal recordar, d’altra banda, que la palista va ser 14a a les semifinals de caiac (disciplina que no és la seva especialitat) el dia anterior, on dues penalitzacions la van descentrar i ja no va poder remuntar, veient com s’esfumaven les opcions de poder participar en les dues finals del cap de setmana a les que aspirava. Aquesta, però, no serà l’última oportunitat per a l’esportista, ja que el proper cap de setmana tornarà a competir amb una nova Copa del Món, a la localitat francesa de Pau, situada al sud-oest del país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT