PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El pla d’urbanisme del Comú de Canillo rep 195 al·legacions

L’objectiu en les pròximes setmanes és aprovar la revisió del POUPC

Zona del pla inicial del POPC
Zona del pla inicial del POPC | Comú de Canillo

El Comú de Canillo va finalitzar el període d’exposició pública de la revisió del Pla d’Ordenació i Urbanisme de la Parròquia de Canillo (POUPC). Durant aquest termini, el Comú ha rebut un total de 195 al·legacions d’un centenar de propietaris. La corporació comunal va posar a disposició dels ciutadans un equip permanent de dos tècnics del departament d’urbanisme per resoldre tots els dubtes i consultes que els ciutadans podien tenir sobre el POUPC. En total l’equip ha atès 114 visites de ciutadans.


La comissió d’urbanisme del Comú va iniciar fa tres setmanes la revisió de les al·legacions, una tasca que continuarà duent a terme les pròximes setmanes amb l’objectiu d’aprovar provisionalment la revisió del POUPC com més aviat possible en sessió de Consell de Comú per després fer arribar el document a Govern 


Aquesta proposta inicial del Pla d’urbanisme de la Parròquia va ser presentada el passat 10 de juny. El Comú de Canillo ha agraït als seus veïns la participació en aquest procés  d’exposició pública sobre el POUPC, ja que a futur podran millorar el pla. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT