PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Club Voleibol Encamp jugarà a la Primera Catalana

L’entitat renuncia a la seva plaça en Primera Nacional per formar els joves

Per El Periòdic

L’equip sènior del CV Encamp en el darrer partit de la temporada passada.
L’equip sènior del CV Encamp en el darrer partit de la temporada passada. | CV Encamp

El Club Voleibol Encamp arrenca una nova temporada 2021-2022 amb molts canvis dins i fora de la pista de joc. L’objectiu principal d’enguany, marcat per la Junta Directiva del club, amb l’aprovació unànime dels jugadors de l’equip sènior, «és el de fer créixer la base juvenil del club perquè aquest tingui el seu futur garantit i es pugui gaudir d’un equip sènior durant moltes més temporades», va comunicar l’entitat.


Per a poder complir amb aquesta nova visió de futur, des del club es va anunciar que l’equip sènior masculí competirà, aquesta temporada, a Primera Catalana, renunciant així, a la seva plaça a Primera Nacional. Els Club Volei Encamp fa aquest pas enrere «per a poder donar als jugadors més joves l’oportunitat d’entrar al terreny de joc en alguns partits amb l’equip sènior», i així garantir la continuïtat del club en les categories més altes.


Respecte a les categories inferiors, l’Encamp mantindrà els dos equips juvenils masculins, amb més de 40 nens que comprenen les edats d’entre 15 i 18 anys. Aquests jugadors estaran dividits en dos grups d’entrenament, però només hi haurà un equip que competirà, seguint amb la mateixa dinàmica de la temporada passada. A més, també es va anunciar que el club va fitxar, de nou, Adrián Garrido com a nou entrenador de la base, «amb l’objectiu de seguir-los formant i decidint, juntament amb José Garcia, entrenador de l’equip sènior, quins jugadors juvenils aniran incorporant-se, a poc a poc, amb els sèniors».
La notícia més dolenta arriba referent a l’equip juvenil femení, que no tindrà continuïtat aquest any. Un bon nombre de jugadores «han marxat a estudiar a fora, altres han pres la decisió de no seguir jugant al voleibol, i les restants se’ls ha donat la possibilitat d’integrar-se a altres clubs del país».


Finalment, pel que fa a l’inici dels entrenaments i de la nova campanya, es preveu que l’equip sènior comenci a entrenar la setmana vinent per a arrencar amb la competició al mes d’octubre. Els juvenils, per la seva part, donaran inici als entrenaments a mitjans de setembre, un cop el Comú d’Encamp doni el seu vistiplau amb les mesures de seguretat i sanitàries derivades de la pandèmia per la Covid-19. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT