PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les Nits d’estiu duplican els assistents respecte l’any passat

Totes les activitats han omplert l’aforament màxim permès

Visita teatralitzada al Camí hidroelèctric d’Engolasters
Visita teatralitzada al Camí hidroelèctric d’Engolasters | e.c

Les propostes de les Nits d’estiu a Engolasters de FEDA Cultura han rebut enguany 517 assistents, més del doble que l’any passat, quan es van aplegar un total de 217 assistents, i un 39% més respecte als visitants del 2019. D’aquesta manera, la mitjana de presents a les sis propostes ofertes al llarg de l’estiu ha estat de 86,17 persones, pels 54,25 de l’exercici anterior i els 62 del 2019.


Les xifres fan palesa la recuperació i l’augment de l’interès per aquests esdeveniments culturals en comparació a l’afluència d’abans del començament de la pandèmia del coronavirus. Aquest estiu FEDA Cultura havia dissenyat i organitzat sis propostes per al programa de les Nits d’estiu als museus, que com cada any ha ofert activitats lúdiques diverses per a tots els públics a diferents equipaments del país, les quals clouran el 18 de setembre.


Les activitats van començar amb una observació astronòmica i han celebrat, durant els mesos de juliol i agost, espectacles de dansa, un viatge en 3D, projeccions de curtmetratges infantils, l’observació de la pluja d’estels dels Perseids i una visita teatralitzada. Totes les propostes incloïen una visita inèdita al Camí hidroelèctric d’Engolasters adaptada a les circumstàncies sanitàries, tot lligant la història de la principal infraestructura hidràulica del país a l’entreteniment i la sensibilització, a través de la cultura i la ciència. 

LLISTES D’ESPERA

Malgrat que totes les activitats d’aquest estiu de FEDA Cultura han cobert l’aforament màxim permès tenint en compte les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid i fins i tot han hagut de recórrer a la llista d’espera. L’espectacle de dansa ‘Dones d’aigua’ del 18 de juliol l’han visualitzat 157 persones. D’altra banda, La resta d’activitats van aconseguir l’aforament màxim autoritzat, una seixantena d’espectadors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT