PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èxit en el primer torneig presencial de Frikis d’Andorra

La competició va comptar amb 22 participants i 50 espectadors presencials

El torneig de Tekken a l’Aigüeta.
El torneig de Tekken a l’Aigüeta. | Jonathan González

Després de quatre anys, Frikis d’Andorra tornava a realitzar un torneig de videojocs de forma presencial aquest dimecres passat a les 21.00 hores a l’Aigüeta. El president de l’associació i un dels principals promotors de la iniciativa, Jonathan González, admet que «aquest ha estat el torneig amb més repercussió, energia i ganes hi ha hagut. L’ambient a l’Aigüeta era increïble». La competició del videojoc de lluites, Tekken 7, va comptar amb 22 participants i va tenir, sumant aquests, 50 espectadors presencials. Unes xifres que segon els propis integrants de l’associació són «un absolut èxit».


Es tracta del primer torneig que realitza presencialment l’entitat des de 2017, tot i que ja tenien certa experiència amb els dimecres amb els jocs de taula. González reconeix que «vam agafar el torneig amb una mica de por, però després de quatre anys vam decidir arriscar-nos a fer-lo». Per tal de no omplir l’aforament màxim que s’havien marcat - 32 participants - van decidir emetre el torneig a través de Twitch - Plataforma de retransmissió de contingut en línia - i van aplegar a tenir fins a 50 visualitzacions al canal, Everlastream, on, a més, es pot tornar a veure’l en diferit.


Els guanyadors del torneig van ser: en primer lloc, Ferry Palacios, que va guanyar una doble entrada per al Zero Lattency i un trofeu commemoratiu com a guanyador; el segon va ser, Gerard Fernández, que es va fer amb una samarreta i quadre exclusiu de la franquícia de Tekken, i el tercer lloc, Xavier Diogo, obsequiat amb un sopar a l’Aigüeta valorat en 15 euros. La resta de participants del torneig podrà gaudir de dues entrades per assistir de manera gratuïta a una classe d’hapkido per l’associació esportiva Hapkido Baek Do San.


González confessa que «ens plantegem més torneigs però, de diferents temàtiques, com el Mario Kart, el FIFA, l’NBA, etc». Com reconeix el mateix president, «l’objectiu a banda de fer torneig és també fer lligues i així crear un punt comú de gent que els agrada els videojocs».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT