PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca seguir per bon camí en la Primera RFEF

Els homes d’Eder Sarabia es veuran les cares amb l’Algesires en la segona jornada de lliga

Per El Periòdic

Nieto i Enri durant l’entrenament d’ahir.
Nieto i Enri durant l’entrenament d’ahir. | @FCANDORRA

L’FC Andorra busca allargar la bona ratxa començada en el primer partit d’aquesta Primera RFEF Footters, quan van vèncer el Linares per 1-0 a l’Estadi Nacional. Els homes d’Eder Sarabia van viatjar ahir al matí cap a Cadis per enfrontar-se a l’Algesires CF en el Nuevo Mirador, on intentaran assolir la segona victòria i establir una dinàmica d’allò més positiva. Pel que fa al rival, els andalusos van sumar un punt el cap de setmana passat, i va ser al camp del Barça B després d’igualar el gol inicial dels blaugranes. La diana per part dels gaditans va ser un autèntic golàs, de córner olímpic al minut 74 de trobada. D’aquesta manera, els homes d’Iván Ania van aprofitar la superioritat numèrica que van tenir des de l’expulsió del central local Arnau Comas a l’hora de joc.

D’altra banda, els andalusos es van quedar a tan sols un duel d’aconseguir l’ascens al futbol professional. El botxí va ser el mateix que el de l’Andorra: el filial de la Real Sociedad. L’Algesires, a diferència dels tricolor, van caure a la final, després d’eliminar el San Sebastián de los Reyes en la primera ronda. Amb la dinàmica de la competició encara per definir, els andorrans hauran de sortir per totes i no especular amb el marcador, ja que, encara que el potencial dels rivals sigui encara incògnita, compten amb jugadors de nivell i un gran paper realitzat la temporada passada.

A més, els d’Eder Sarabia comptaran amb un altre handicap important: l’Andorra és l’equip de la categoria que menys descans tindrà entre la primera i la segona jornada. El tècnic, però, confia que l’equip no ho pagui: «És clar que pot tenir incidència. Hem pogut fer només un entrenament en condicions, però tenim una plantilla de 25 jugadors i podem fer rotacions». I és que el preparador tricolor recupera Àlex Pastor i Martí Vilà respecte el darrer partit, mentre que Aguado complirà encara el seu segon partit de sanció i és l’únic jugador que no ha viatjat. «L’altre dia van comprometre el Barça i van estar a punt de guanyar-lo en el segon temps. Crec que és un equip que ens pressionarà a dalt, que intentaran combinar amb la pilota i que ens exigirà. Hem de corregir alguns aspectes de l’últim partit, però anem amb il·lusió i amb moltes ganes de fer-ho bé», va explicar Sarabia en la prèvia.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT