PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Olympus Race espera arribar fins els 400 inscrits

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 11 de setembre a Escaldes-Engordany

Per David Sansaloni

López, Batalla i Espejo durant la presentació de l’Olympus Race.
López, Batalla i Espejo durant la presentació de l’Olympus Race. | EL PERIÒDIC

L’Olympus Race torna a Andorra el pròxim 11 de setembre i presentarà canvis, millores i nous circuits. La cursa d’obstacles, que ja va inaugurar la seva estada al país l’any passat, comptarà amb dos recorreguts, un de 13 quilòmetres i altre de set quilòmetres. 


A la presentació, que es va realitzar ahir al comú d’Escaldes-Engordany, van fer acte de presència el conseller d’Esports de la parròquia escaldenca, Josep Batalla, i els organitzadors de la prova, Jurgen Espejo, Guille López i Edu Salerno, i va ser el del comú qui en primer lloc va prendre la paraula per informar del beneplàcit del comú de poder realitzar «una cursa que està creixent any rere any». La bona feina feta per l’organització, el Govern i el Comú d’Escaldes-Engordany va portar a la cursa a ser escollida una de les 13 millors proves d’aquest estil, fet que ha ajudat a créixer en popularitat. «L’objectiu principal que teníem era millorar els números de l’edició passada», va dir López, mentre afegia que en aquesta ocasió el nombre d’inscrits se situa en 340, «superant 290 del 2020 i amb previsions de poder arribar fins als 400 participants». 


Des de l’entitat també es fa fer menció a un segon objectiu, que es basa en «consolidar l’Olympus Race a escala internacional i local», i on es va fer referència a les nacionalitats dels competidors, on un 75% seran espanyols, un 15% andorrans i el 10% restant de francesos. «Hem passat de tenir tres o quatre competidors i competidores de França, i aquest any ja se n’han apuntat més de 30, sent un símptoma que ens diu que estem en el camí correcte per, en un futur, seguir expandint-nos i que cada vegada vingui gent de més llocs a Andorra», va explicar López.


Pel que fa al recorregut, aquest passarà per diferents punts d’Escaldes-Engordany, fent barreja de l’àmbit urbà i cultural de la zona. Finalment, les inscripcions estaran obertes fins el pròxim dimecres via web, però també se’n faran in situ el mateix dia de la prova. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT