PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El servei de preparació física i readaptació s’oferirà al CTEO

S’obre també la segona convocatòria de les subvencions per a les entitats esportives del país

Per El Periòdic

Riva en la recepció dels esportistes participants als Jocs Olímpics de Tòquio i dels esportistes amb els resultats més destacats.
Riva en la recepció dels esportistes participants als Jocs Olímpics de Tòquio i dels esportistes amb els resultats més destacats. | SFGA/CEsteve

El Consell de Ministres va aprovar, a proposta de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la licitació del servei de preparació física i readaptació esportiva per a les federacions esportives nacionals que impulsen programes de tecnificació i alt rendiment. L’objectiu principal és oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programa ARA (alt rendiment d’Andorra) i per als i les esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals.

A més, el projecte té com a missió posicionar el Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO) com a centre neuràlgic per a l’entrenament dels esportistes d’alt nivell i de tecnificació. Després de la remodelació dels espais de gimnàs, aquest és el primer servei específic que es crea associat al CTEO.  

D’altra banda, l’Executiu també va aprovar l’obertura de la segona convocatòria per a l’obtenció de subvencions i ajudes per a les entitats esportives legalment constituïdes. La convocatòria, de modalitat urgent, té per objectiu que les entitats esportives puguin donar continuïtat a activitats no previstes o reprogramades al moment de la primera convocatòria d’ajudes. Els interessats tindran de temps fins el proper 23 de setembre per a presentar la seva sol·licitud. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT