PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Haciane deixa de ser el responsable tècnic de la natació andorrana

El nedador inicia un nou projecte professional incompatible amb les funcions a la FAN

Per El Periòdic

Haciane amb les medalles que ha aconseguit al llarg de la seva carrera.
Haciane amb les medalles que ha aconseguit al llarg de la seva carrera. | FAN

Hocine Haciane deixa de ser el responsable tècnic de la natació andorrana després d’arribar a un acord amb la federació per rescindir el seu contracte. Així ho va anunciar ahir la mateixa Federació Andorrana de Natació (FAN), i és que el nedador començarà un nou projecte professional que fa incompatible seguir amb les seves tasques dintre de l’entitat.

El mateix Haciane va voler valorar la decisió, i va explicar que «m’ha sorgit la possibilitat d’iniciar un projecte que feia temps que esperava i que no hem permet seguir amb la meva responsabilitat a la FAN». El ja exresponsable tècnic va afegir que lamenta «profundament haver de prendre aquesta decisió, perquè havia complert un somni». Finalment, Haciane va voler «donar les gràcies al president i a la Junta Directiva per la confiança que van demostrar amb mi per ocupar el càrrec que he ocupat».

Per la seva part, el president de la FAN, Joan Clotet, va acceptar la decisió de l’exnedador i va declarar que «és una llàstima que Hocine [Haciane] no segueixi amb nosaltres, ja que era una clara aposta per la gent de la casa», mentre afegia que «té les portes obertes de la federació pel que vulgui o necessiti». L’entitat ja ha iniciat la recerca d’un nou entrenador pels equips nacionals. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT