PUBLICITAT

Andorra la Vella

La FAF organitza accions prèvies a l’Andorra-San Marino per al públic

L’entitat ha col·locat una porteria a la plaça del Poble i sortejarà premis entre els participants

Per David Sansaloni

El president de la FAF.
El president de la FAF. | EL PERIÒDIC

La selecció absoluta té marcat en vermell el partit de demà contra San Marino, a les 20.45 hores, al qual es permetrà l’entrada d’aficionats a l’Estadi Nacional. Amb l’objectiu de crear un ambient de gala, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha creat una sèrie d’accions prèvies perquè el combinat nacional pugui «gaudir del suport del seu públic» en un partit al qual «la comunió entre els jugadors i el públic pot ser un element diferencial», va explicar l’organització. L’objectiu de la FAF de cara al quart partit referent a l’European Qualifiers és «omplir al màxim les graderies per viure una autèntica festa del futbol».


Sota el lema «Tu també jugues, tu també guanyes. Estàs convocat!», tothom qui vulgui podrà posar a prova les seves habilitats futbolístiques i, a més, podrà aconseguir entrades per veure l’Andorra-San Marino des de la graderia. La federació ha col·locat una porteria a la plaça del Poble d’Andorra des d’ahir fins un parell d’hores abans del partit, amb forats de diferents colors i mides, als quals el repte serà marcar gol. En funció de la dificultat, els participants podran aconseguir premis com bufandes, aplaudidors i inflables per donar color a les graderies el dia del duel, com també podran guanyar entrades per als partits d’octubre i novembre contra Anglaterra i Polònia, respectivament.


El president de la FAF, Fèlix Álvarez, es va mostrar molt il·lusionat amb aquesta iniciativa, i va explicar que «es tracta d’un partit especial. Per primera vegada, el rival d’Andorra no és el favorit per guanyar, sinó que té un potencial similar al nostre. L’oportunitat que tenim davant és única i per això volem fer una crida a la ciutadania perquè vingui a l’Estadi Nacional a donar suport a la selecció, a gaudir i a ser el jugador número 12». Respecte als actes previs, Álvarez va destacar que «ens hauria agradat fer més coses, però la pandèmia ens ha limitat». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT