PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’agenda d’Andorra amb vocació solidària

L'empresa d’inclusió sociolaboral i&i Serveis i la Fundació Privada Nostra Senyora Meritxell.han impulsat el projecte

Imatge de l’agenda
Imatge de l’agenda | FPNSM

Els treballadors de l’empresa d’inclusió sociolaboral i&i Serveis han confeccionat la primera agenda solidària dedicada a Andorra. 


És una agenda que ha estat confeccionada, precisament, per persones ateses a l’empresa d’inclusió sociolaboral i&i i Serveis. A més, en aquest projecte també han participat persones dels serveis diürns de la Fundació Privada Nostra Senyora Meritxell. 


Aquesta és la primera agenda dedicada a Andorra, ja que està adaptada específicament al calendari andorrà i segons la Fundació Privada Nostra Senyora Meritxell «es tracta d’una eina imprescindible per a tots els estudiants del país, però també per a qualsevol persona que busqui una agenda adaptada».  Aquesta agenda, a més de ser solidària, també neix per omplir un buit en el material tant escolar com d’oficina. 

 

¿Com fer-se amb ella?

L’agenda es pot trobar a la botiga de l’empresa sociolaboral situada a Sant Julià de Lòria (situada en l’avinguda Francesc Cairat, 24). També es pot adquirir per mitjà de la botiga en línia de la mateixa Fundació, fprivadameritxell.ad. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT