PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La capital organitza nous cursos i tallers adreçats a la gent gran

L’objectiu de les propostes és potenciar l’activitat física d’aquest col·lectiu

Per El Periòdic

Un taller per a la gent gran ofert l’any passat.
Un taller per a la gent gran ofert l’any passat. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

El Comú d’Andorra la Vella torna a oferir enguany un programa amb una vintena de propostes per cuidar el cos i la ment, així com facilitar l’expressió artística, destinades a la gent gran de la parròquia. D’aquesta manera, i amb l’objectiu de potenciar l’activitat física entre el col·lectiu, especialment arran de la pandèmia, s’han fomentat les activitats aeròbiques. 

En primer lloc, s’han incorporat les classes de ioga kundalini, les quals se sumen a les sessions hatha que ja s’oferien. Així mateix, també es proposen altres activitats com el golf, exercicis físics suaus per mantenir la mobilitat, sevillanes i gimnàstica a casa. 

I a banda de l’oferta física, també s’afegeixen a l’agenda del nou curs un club de lectura, tallers de coaching per millorar l’autoconeixement i habilitats, fotografia amb el telèfon mòbil i un monogràfic per experimentar amb la llum. Paral·lelament, el comú també va informar que el programa manté enguany els cursos que tenen molt bona acceptació any rere any, com és el cas dels d’ús de les tauletes digitals, els d’estimulació de la memòria, la gimnàstica de manteniment i el taller d’art. De fet, mitjançant un comunicat de premsa, també van detallar que des del Departament de Gent Gran de la corporació es recullen cada any els neguits i els suggeriments del col·lectiu per poder ampliar i adaptar la cartera d’activitats a les seves necessitats.

Les preinscripcions per matricular-se a alguna de les activitats d’aquest primer trimestre es van obrir ahir i es poden formalitzar fins al pròxim 7 de setembre al servei de Gent Gran Activa. En la passada edició van participar prop de 180 persones, una xifra que es valora positivament donades les limitacions derivades de la pandèmia. Unes restriccions a les quals aquest curs també s’adaptaran tots els cursos oferts. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT