Lazaro i Ricart guanyen l’Ultra 70k combinada de la Canillo Trail Races

Òscar Casal i Ona Castellsaague aconsegueixen la victòria en la prova de 25 quilòmetres

Una corredora dels 42k.
Una corredora dels 42k. | Artur Ribera

Les valls de Canillo van donar el tret de sortida a la segona jornada de la Canillo Trail Races, amb dues distàncies que els més de 110 participants van haver de completar. Òscar Casal i Ona Castellsague van ser els guanyadors en la prova de 25 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu marcant un temps final de 2.03.05 i 2.43.33 respectivament. Casal va proposar un ritme de cursa molt ràpid i va poder finalitzar en bones condicions, malgrat arrossegar dolor al peu després d’haver patit una torçada a l’Ultra Trail del Mont Blanc dijous passat.

D’altra banda, Miquel Corbera i Elena Sánchez van creuar la línia de meta en primer lloc en la cursa de 15 quilòmetres de distància i 850 metres de desnivell positiu. Pel que fa als guanyadors de les tres combinades disponibles, Martí Lázaro es va proclamar guanyador de la combinada Ultra 70K, i en aquesta mateixa combinada, en categoria femenina, Sara Ricart va ser la guanyadora, assolint una tercera posició ahir i una segona posició dissabte en la distància de marató. En la Gran Marató, els guanyadors van ser Jordi Reyes i Esther Farré. Finalment, en la combinada Trail, Miquel Corbera i Elena Sánchez es van endur el guardó.