PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El festival ‘Art de Vivre’ aterra a Andorra al mes de setembre

Hi haurà tastos de productes procedents d’America del Sud

Per Cristina Rozados

La primera edició del festival Art de Vivre es celebrarà entre el 10 al 12 de setembre. Els actes es realitzaran a l’hotel Hermitage a Soldeu: «vam escollir aquest lloc perquè està al mig de la natura i és un espai que representa el refinament i l’alta gamma», afirma el creador del festival Christian-Denis Carensac. A l’esdeveniment hi participaran més de 16 productors de America del Sud, Espanya, França i Andorra que presentaran degustacions de xocolata, licors, cafè i tabac. La idea va sorgir perquè «volíem donar a conèixer la qualitat dels productes d’Amèrica del sud» i van escollir celebrar-ho a Andorra perquè «és un lloc idíl·lic per la natura que hi ha, i per la qualitat dels productes artesanals». D’altra banda afegeix que «també vam triar aquest país per celebrar-ho, ja que com America del Sud, Andorra té una cultura del tabac». El títol del festival Art de Vivre representa «la bona qualitat dels productes i productors que participaran en aquesta edició», aclareix l’organitzador del festival. Per accedir al recinte els participants hauran de presentar un certificat amb la pauta completa de vacunació, o un certificat de menys de sis mesos que acrediti que la persona ha passat l’malaltia i ja està immunitzada. Si no, un test antígens d’un laboratori o farmàcia homologat pel Ministeri de Salut de menys de quatre hores. 


Els actes començaran el divendres al vespre amb un sopar de degustació íntim a càrrec de tres restaurants. L’endemà s’iniciarà amb cinc classes magistrals de productors de licors, cafès i xocolata que explicaran com s’elabora i es degusta cada producte. Més tard, a les 21.00 hores, els assistents tindran el plaer de gaudir d’un coctel i sopar d’estrella Michelin a càrrec del xef Francis Paniego que actualment és assessor gastronòmic a l’hotel Hermitage de Soldeu. Finalment, durant la jornada de diumenge hi haurà classes magistrals sobre la producció dels productes presentats al festival i finalment l’acte de cloenda serà a les 19.00 hores. 


Actualment l’organització ja ha fet la venda de 100 entrades, així doncs, per accedir al festival els bitllets es poden comprarà la pàgina web del festival: festivalartdevivre.com. Hi ha diversos tipus de tarifes per a tots els públics, la tarifa més econòmica és el pass amateur que té un preu de 55 euros i inclou una entrada per un sol dia, amb accés a les diferents degustacions. Seguidament hi ha la tarifa epicuri, que val 60 euros i solament permet accedir als sopars que es celebraran el divendres al vespre. A continuació hi ha la tarifa aficionat, que costa 75 euros, que permet l’accés d’un dia al festival, més l’entrada a totes les classes magistrals i les degustacions. Segons l’organitzador, «aquesta opció és la més escollida pels usuaris». Finalment hi ha l’entrada sopar de gala que té un preu de 350 euros. Amb aquesta entrada es pot accedir al sopar de gala que es celebrarà dissabte al vespre a càrrec del xef Francis Paniego. A més d’una entrada amateur per al diumenge.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT