PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc puja el nivell en vistes a la temporada

L’equip va donar un salt de qualitat contra el Barça i s’espera que vagi a més

Per David Sansaloni

Moussa Diagne intenta la cistella en el partit davant el Barça a Encamp.
Moussa Diagne intenta la cistella en el partit davant el Barça a Encamp. | BCA

Després d’enfrontar-se al Joventut i al Barça, el MoraBanc sembla que mostra símptomes de millora. Amb encara molta feina al davant, els homes d’Ibon Navarro van mostrar una bona imatge davant els blaugranes, tot i acabar perdent per 72-81 al Centre Esportiu d’Encamp.


Per a Ibon Navarro, l’equip «ha millorat molt després del primer partit. Hem tingut uns bons trenta minuts, però tal vegada el segon quart l’hem passat una mica més fluixos, ja que hem provat coses diferents en els quintets inicials». Aquesta notable millora també la va notar David Jelinek, però aquest va recalcar que encara queden «moltes coses a millorar», com el fet d’anar acostumant-se els uns als altres. «Portem tres o quatre dies entrenant més durament i en alguns moments del partit ens han faltat les forces», va explicar el txec, mentre afegia que «és el que toca fer ara en pretemporada».


Fins al tercer quart els tricolor van mantenir un bon nivell, però a partir d’aquí les errades els van sortir cares, ja que el Barça les va saber aprofitar molt bé. D’aquest aspecte va fer incís Jelínek, afirmant que «hem de cuidar més la pilota per evitar que equips que tinguin bons contraatacs se’ns escapin al marcador». Pel que fa als fitxatges, l’entrenador tricolor va destacar l’actuació de Crawford, a qui va veure «més còmode a la pista», i també va elogiar Noua i Miller-McIntyre, aquest últim «amb alguns problemes a la posició d’1 per dirigir l’equip, però acabarem trobant solucions».


La nota més positiva va ser veure de nou sobre el parquet el jugador insígnia tricolor, Moussa Diagne, que va tornar a tenir un moment d’apropament a l’afició després d’un parell de bones jugades. «Estic molt content d’haver pogut viure aquest moment amb l’afició i espero poder viure molts més durant la temporada». El MoraBanc jugarà demà el seu partit de presentació davant el Limoges CSP i el pròxim 4 de setembre disputarà el primer partit de la Lliga Catalana davant el Baxi Manresa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT