PUBLICITAT

Encamp

Sense premi a Encamp

El MoraBanc no pot amb el Barça en un partit marcat pels canvis i les proves a la pista d’ambdós equips

Per David Sansaloni

Miller-McIntyre proposa una jugada d'atac en el partit d'ahir entre el MoraBanc i el Barça a Encamp.
Miller-McIntyre proposa una jugada d'atac en el partit d'ahir entre el MoraBanc i el Barça a Encamp. | BCA

El Morabanc no va poder ahir amb el Barça, i va caure derrotat per 72-81 en el partit de pretemporada referent al Trofeu Encamp. Els d’Ibon Navarro encadenen una altra derrota, després de la patida davant del Joventut, en un partit marcat per la gran quantitat de canvis, fet que demostra el període en el qual es troba l’equip. Amb encara moltes coses per perfeccionar, es van veure aspectes molt positius, com el gran estat de forma d’alguns jugadors.


Amb els dos conjunts preparats, l’àrbitre va xiular l’inici del partit, on el Barça semblava estar millor plantat a la pista gràcies, en part, a l’encert dels seus jugadors des de la línia de tres punts, però no acabava d’aconseguir desenganxar-se en el marcador dels tricolor. Això sí, en la primera jugada del partit es va fer el silenci al Centre Esportiu d’Encamp a causa d’una aparatosa caiguda d’Olumuyiwa que es va quedar, miraculosament, en res. Passat l’esglai, era el mateix jugador qui es va mostrar més incisiu en el joc ofensiu, però amb certa manca d’encert. Mentrestant, Mirotic feia de les seves amb molta tranquil·litat, proporcionant cert avantatge al conjunt blaugrana.


A poc a poc, el joc del homes d’Ibon Navarro va anar sent més combinatiu, amb un Oriol Paulí molt concentrat, que ho va intentar des de la línia exterior en un parell d’ocasions. Per la seva part, David Jelinek va seguir el mateix guió que el seu company, amb una mica més de sort i propiciant les jugades dins de la pintura. No obstant això, el Barça va seguir per davant fins al final del primer quart, amb un 20-22 que va deixar clar que el que anava a vires era un partit molt físic.


Al començament del segon quart, els tirs de tres van seguir sense entrar, però ja van anar emergent figures com les de Clevin Hannah o Na-cho Llovet. L’estatunidenc va agafar, com sol ser habitual, les regnes de l’equip, i va trobar un soci amb qui es va entendre molt bé: Codi Miller-McIntyre. Sense cap dubte, Miller-McIntyre va ser l’home destacat del primer temps per al MoraBanc. Amb una gran demostració de físic, el jugador va conduir el joc de l’equip, assolint en molts moments els rols i la posició a la pista de Hannah. Amb molt d’encert en el joc interior gràcies sobretot a aquests dos protagonistes, els del Principat van capgirar el lluminós i se’n van anar al descans amb un avantatge de tres punts, 37-34.


Ja en la represa, i repetint l’ocorregut al primer quart, Olumuyiwa va demostrar un desplegament físic molt elevat que li va permetre conduir els primers atacs del seu equip. En aquest tercer període els tricolor es van trobar més còmodes des de la línia de tres punts, i van ser Crawford i Jelinek els que més tranquils van estar en aquesta situació, amb un per al txec i dos consecutius per a l’estatunidenc. No obstant això, i amb un partit d’anada i tornada, Hayes va castigar en excés l’equip local també des de la línia exterior, mentre que l’entrada de Mirotic li va donar ales als de Jasikevicius. Els andorrans es van veure abocats a forçar les jugades baix de la cistella, i amb els especialistes a la banqueta, com Olumuyiwa o Miller-McIntyre, les errades van anar succeint-se fins a deixar un marcador de 50-59 a favor del Barça al final d’aquest quart.


La diferència de nou punts, propiciada en gran mesura també pel nou fitxatge blaugrana, el jove Roukas Jakubaitis, va encetar l’últim periode del partit. Va ser aquí on es van viure els moments més intensos de la trobada. Diagne, que havia passat desapercebut en gran part del partit, es va alçar com el protagonista en un parell de jugades, fet que va fer tremolar el pavelló d’Encamp amb els crits d’ànim de l’afició cap al senegalés. Amb aquest escenari, el MoraBanc va trepitjar l’accelerador però no va ser suficient contra un Barça que es va mostrar molt sòlid i amb unes idees molt clares, fixant en 72-81 el marcador final. 

 

Els nous fitxatges, de menys a més durant la trobada

El Centre Esportiu d’Encamp va poder presenciar, una vegada més després de l’últim partit amistós davant el Joventut, com està sent l’adaptació a l’equip dels nous fitxatges. En aquest cas, a la pista es va poder veure Noua, Miller-McIntyre i Crawford, mentre que a la banqueta, sense indumentària de joc, també van estar presents Morgan i Nakic. Aquests dos últims no van entrar en la convocatòria per al partit a causa de les molèsties que arrosseguen. El més destacat amb diferència va ser Miller-McIntyre, que va agafar el rol de Clevin Hannah i va complir a la perfecció. En el cas de Crawford, aquest va estar molt tranquil des del tir exterior, amb bona, mentre que Noua no va tenir tant de protagonisme.

PUBLICITAT
PUBLICITAT