PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rosa Mari Herrador i Nerea Cordera estrenen ‘Alma’

L’espectacle s’inclourà al Festival Anfitrión d’Andalusia de Huelva

Per El Periòdic

Imatge de l’espectacle.
Imatge de l’espectacle. | laMONTO

En el marc del Festival Anfitrión d’Andalusia de Las Cocheras de Huelva i amb el suport de la Junta d’Andalusia i el Govern, s’estrenarà el 4 de setembre l’espectacle Alma de la companyia laMONTO. 

Aquest espectacle de dansa contemporània aborda la invasió successiva del plàstic en la nostra societat, la «plastificació» de l’ésser humà i l’oblit gradual de veure i adonar-se del temps necessari per sentir i observat els petits canvis que hi ha diàriament al nostre voltant. Els elements per a l’espectacle són la dansa, el teatre, l’animació d’objectes i la veu. 

La creació artística d’aquesta obra pertany a l’andorrana ballarina, coreògrafa i directora de laMONTO, Rosa Mari Herrador, que juntament amb Nerea Cordera seran les dues intèrprets de l’espectacle familiar. En el mateix ordre de les coses, a  la companyia de laMONTO també hi ha dos col·laboradors andorrans més: el conegut actor Lluís Cartés, que en aquesta ocasió és qui ha fet la música de l’actuació de dansa, i Anna Mangot, que s’ha encarregat del disseny del vestuari de les ballarines.

PUBLICITAT
PUBLICITAT