PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El llargmetratge ‘42 segundos’ es gravarà al Principat

La producció buscarà extres per a les escenes que s’enregistrin al país

Per El Periòdic

Dos jugadors de waterpolo.
Dos jugadors de waterpolo. | Imminent Produccions

El llargmetratge 42 segundos, dirigit per Dani de la Orden (conegut per ser el director de El mejor verano de mi vida) i Alex Murull, arrencarà el seu rodatge en els mesos d’octubre i novembre durant sis setmanes, dues de les quals es realitzaran en zones del Principat. 

La pel·lícula està basada en la història real que va viure la selecció espanyola de waterlpolo als Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 1992, quan l’equip de Manel Estiarte i de Pedro Aguado tenien tots els números per acabar guanyant, però en el darrer moment van acabar perdent el títol. 

Pel que fa al repartiment, Jaime Lorente, més conegut per encarnar al personatge de El Cid a La Casa de Papel, interpretarà a Manel Estiarte; en canvi Álvaro Cervantes serà l’actor que es posarà en la pell de Pedro Aguado. A més, també s’ha confirmat la presència de Roger Casamajor i Elisabet Terri en el repartiment.
Entre les possibles localitzacions andorranes que s’estan negociant per al rodatge, de moment tenen previst gravar el centre esportiu del Pas de la Casa, la piscina del Palau de Gel, una residència situada a Arinsal, un hotel d’Ordino i espais exteriors a les carreteres del Coll de la Botella i d’Arinsal. En aquest sentit, la producció es complementarà amb un equip de producció i tècnics del país, i també buscaran extres per a participar en les seqüències que es rodaran al Principat.

El llargmetratge és una coproducció oficial Hispanoandorrana en la qual participa la productora d’Imminent Produccions, que van treballar en els llargmetratges de Nick, 73, Caribe, i Todo incluido; Nadie es Perfecto que van fer El Bar, Perfectos desconocidos i La Influencia; Sábado Películas que va produïr La Llamada, Loco por ella i Barcelona, nit d’hivern; i Playtime Movies que van realitzar El cadaver de Anna Fritz i Barcelona, nit d’estiu. En la mateixa línia, també comptaran amb el suport del Govern, qui va atorgar a la productora andorrana la darrera subvenció especial al cinema, i també amb la participació de l’ICEC, Televisión Española (TVE) i Amazon Studios amb distribució d’Universal Pictures.

PUBLICITAT
PUBLICITAT