El Lusitans aguanta a dalt de tot i despenja l'Escale de la lluita pel títol

• Partit polèmic amb trifulca final en el qual l'equip de Marqués remunta un 0-2
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Leo condueix la pilota en el Lusitans-Escale d'ahir a Aixovall Foto: TONY LARA

Molta tensió i patiment, una tangana final i una remuntada després d'anar perdent 0-2 va haver de viure el Construccions la Posa Lusitans per mantenir-se a dalt de tot de la classificació a falta de només una jornada perquè acabi la temporada regular a Primera. La victòria per 3-2 de l'equip de Marqués té l'efecte contrari per al seu rival, l'Escale, que ja és a vuit punts del lideratge i l'ha despenjat gairebé de manera definitiva de la lluita pel títol. Matecosa i Pidasa van complir per sumar els tres punts i en la zona baixa el Construccions Modernes va derrota el cuer, l'Encamp, per 2-1 també en un partit polèmic.

Reprenent el partit més atractiu de la jornada Boris i Gerard Aloy van marcar per a l'Escale als minuts 1 i 22, respectivament, en una primera part clarament dominada pels de Lluís Miquel Aloy malgrat que després, al 30, va marcar Pedro. El rigurós arbitratge en la segona part i l'amor propi del Lusitans van fer possible la remuntada, amb gols de Leo al minut 71 i de Raya al 77. Al final Rubio i Vall van ser expulsats.

El Matecosa Sant Julià va obrir el foc a Aixovall amb una victòria per 0-3 contra el Gestions JR Principat. L'equip de Julio Ferreros va encarrilar el partit amb gols de Walter Wagner al minut 29 i de Víctor Hugo al 32. Amb el resultat controlat Ivan Carballo es va encarregar de sentenciar amb el tercer gol al 63.

Al mateix temps, a Alàs, el Pidasa Santa Coloma obria el 2011 amb una altra golejada. Aquesta vegada va ser el Bar la Fira d'Andorra Casa Benfica qui es va endur una doble maneta en contra (0-10) amb gols d'Alejandro (4), Chancha (2), Christian Xinos (2), Oriol Fité i Txema.

TENSIÓ EN LA LLUITA PEL DESCENS / En la part baixa l'Encamp-Construccions Modernes era el duel a seguir ahir i va acabar amb victòria pel conjunt escaldenc per 1-2, i també amb diversos expulsats i amb tangana a les graderies i alguna agressió que va requerir de l'aparició de la policia. Marinho va marcar en pròpia meta el 0-1 per a l'Encamp al minut 19 però Almeida va empatar al 56 i Lopes va fer el gol del triomf del Construccions Modernes al 89.