PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Òscar Casal abandona l’Ultra Trail del Mont-Blanc per dolors al peu

L’andorrà es retira al quilòmetre 44, tot i haver mantingut un bon ritme

Per El Periòdic

Casal a Chamonix abans de l’OCC.
Casal a Chamonix abans de l’OCC. | FAM

El corredor de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) Òscar Casal va haver d’abandonar l’Ultra Trail del Mont-Blanc 2021 (UTMB) que estava disputant a Chamonix a causa d’unes molèsties al peu. Casal, que fins al quilòmetre 44, quan va dir prou, havia establert un molt bon ritme de cursa, no va poder completar l’OCC de 56 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu.

El de la FAM afrontava la cursa, que es va iniciar des d’Orsières (Suïssa) i continuava pel Val d’Entremont, passant al costat francès a través de Catogne, amb un bon nivell físic, i així ho va recalcar també el seleccionador nacional, Fabrizio Gravina. Casal va estar efectuant un entrenament a Suïssa durant dues setmanes intenses d’aquest mes d’agost, amb molt bons resultats, però durant part del recorregut van començar a aparèixer les molèsties al peu, que va intentar ignorar fins que es van fer massa evidents.

Malauradament, el corredor no va poder completar la que és considerada una de les curses més esperades de l’any, amb més de 10.000 corredors, sent l’UTMB una de les proves més desafiants i prestigioses del món. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT