PUBLICITAT

Laura Soulié perd deu posicions en la Copa del Món a Ruhdolping

EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Soulié, al desembre al Principat Foto: TONY LARA

Laura Soulié ha perdut deu posicions en la Copa del Món de biatló que s'està disputant a Ruhdolping (Alemanya) per passar a ser la 45a en la classificació després de la prova de 10 quilòmetres persecució que es va disputar ahir. L'andorrana va estar a l'alçada esquiant, però va cometre quatre penalitats en el tir: «Les dues primeres errades m'han costat cares», va dir en alusió a que va haver de fer dues voltes de penalitat. «La forma no és la que tenia durant el desembre però a poc a poc em vaig trobant millor», va prosseguir.

En esquí alpí Carmina Pallàs va tornar a destacar en el supergegant del Criterium Regional Minimes de la categoria infants 2 que es va disputar ahir a Courchevel (França) i va sumar la segona victòria en tres curses en aquesta estació demostrant que arriba al Borrufa en plena forma i a punt per tornar a ser una de les millors components tricolors en la lluita per les medalles. Sara Raméntol, que també serà en la gran cita internacional de Vallnord a finals d'aquest mes, va fer un digne 7è lloc, i en la categoria masculina resultats dispars per als dos andorrans del club Pas de la Casa-Grau Roig: Kevin Courrieu va ser el 17è –i segon del seu any– i Pol Robert va obtenir la 85a posició.

Per últim a les Menuires (França) Carla Altimir va ser desqualificada en l'eslàlom FIS en enforquillar-se amb una porta en la segona mànega després de marcar el segon millor temps en la primera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT