PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els operaris treballen per reparar una fuita d’aigua

Les zones afectades són la Massana, el poble d’Anyós i de l’Aldosa

Per El Periòdic

Un camió cisterna reomple el dipòsit dels Oriosos.
Un camió cisterna reomple el dipòsit dels Oriosos. | Twitter/el Comú de la massana

Els tècnics del Servei d’Aigües del Comú de la Massana van detectar ahir al matí una anomalia en el volum d’aigua dels dipòsits. Després d’una inspecció van comprovar que la possible fuita se situava entre la  parròquia de la Massana i el poble d’Arinsal.

El problema que van tenir els operaris per localitzar l’avaria va ser que no hi havia cap vessament d’aigua a l’exterior. Finalment, van detectar el possible punt de la fuita a la carretera general, a la rotonda de la Bòbila. Cap a les 20.00 hores, els operaris massanencs ja estaven obrint el paviment per poder accedir a l’avaria, tot i que van assenyalar que les tasques eren molt complexes, ja que tot semblava indicar que la fuita estava situada sota la placa de formigó del nou pont, un punt de molt difícil accés. Per aquest motiu, el comú va informar en un comunicat que els operaris comunals i de les empreses contractades treballaran de forma ininterrompuda fins a poder arreglar la fuita.

A banda d’això, cap a les 16.00 hores van informar mitjançant un tuit que per pal·liar els efectes de la falta de subministrament d’aigua,  els treballadors massanencs estaven reomplint alguns dipòsits amb un camió cisterna de 30 mil·lilitres. Al comunicat, van explicar que es van poder omplir els dipòsits dels Oriosos i d’Anyós. En canvi, però, van indicar que no podien omplir els del poble d’Escàs perquè estan situats en una zona inaccessible pels vehicles. Per aquest motiu, els veïns d’Escàs, els Plans i les Canadilles de Sispony van ser els pobles que es van trobar sense aigua i en principi no en podran tenir fins que es repari l’avaria.

Tanmateix, des del compte oficial de la xarxa social de Twitter  del Comú de la Massana van demanar als ciutadans que no reguin ni reomplin piscines i que intentin estalviar el màxim d’aigua possible.

PUBLICITAT
PUBLICITAT