PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS demana informació sobre l’assetjament escolar

Entre les qüestions vol saber el nombre de denúncies i casos resolts

Per El Periòdic

La consellera Susanna Vela.
La consellera Susanna Vela. | PS

La consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (PS), Susanna Vela, va entrar ahir a Consell General una demanda  d’informació sobre l’assetjament escolar.

En aquest sentit, Vela vol saber tota la informació que té el Govern relativa al nombre de casos d’assetjament escolar denunciat en els darrers cinc anys –desglossats per centres educatius i nivells–, així com el nombre de casos resolts en els darrers cinc anys –també desglossats per escoles i cursos–.

D’altra banda, la consellera socialdemòcrata també vol conèixer les mesures i els recursos destinats per evitar i combatre l’assetjament escolar, els cursos i formacions impartits adreçats al personal dels centres escolars, docent o no, en els darrers cinc anys) i el termini amb el qual es resolen aquesta tipologia de denúncies.

Finalment, des del PS van sol·licitar la informació dels resultats –preliminar– sobre el pla engegat pel Ministeri d’Educació amb l’objectiu d’eliminar aquesta problemàtica de les aules; en ell volen que s’inclogui el grau d’implantació de l’aplicació B-resol –desagregat per centres i nivells educatius– i el seu seguiment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT