PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Barça torna a Encamp a fer una part de la pretemporada

L’equip disputarà dos amistosos al complex esportiu de la parròquia

Per El Periòdic

L’equip del Barça de bàsquet amb el conseller Xavier Fernàndez.
L’equip del Barça de bàsquet amb el conseller Xavier Fernàndez. | ANA / A.S.

Després de la bona experiència de l’any anterior, la secció del Barça de bàsquet torna a fer una part de la pretemporada a Encamp. Aquesta és la quarta i la darrera de les seccions esportives de l’entitat culer que fan una estada a la localitat encampadana aquest estiu, després de l’hoquei, el futbol sala i l’handbol. A més, durant aquests dies, l’equip disputarà dos amistosos al complex esportiu d’Encamp. 


El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, va manifestar en l’acte de presentació que tant l’stage com els amistosos són molt importants «pel ressò mediàtic que tenen» i per l’estratègia i el posicionament que la corporació vol donar a la parròquia com una destinació de turisme esportiu i familiar. Per la part blaugrana, a la roda de premsa també van assistir l’entrenador, Sarunas Jasikevicius, i el capità de l’equip, Pierre Oriola, així com el directiu del club, Josep Cubells. Tots ells va voler destacar la vinculació de l’equip amb Encamp i van valorar molt les comoditats de les quals disposen.


D’altra banda, el directiu del Barça, va manifestar que entre l’entitat i la parròquia hi ha una relació «d’amor», ja que a Encamp es troben com a casa i és un lloc idoni «per agafar inèrcia per la temporada». A més, el dirigent va agrair al comú la bona rebuda, i va assegurar que es mostren contents «de col·laborar en la promoció del bàsquet a Andorra» pel fet de ser un país germà amb Catalunya. «Els lligams es van enfortint cada cop més en l’àmbit esportiu i personal», va dir Cubells. Per la seva part, Jasikevicius va explicar que aquesta setmana a Andorra els serveix per incorporar als nous jugadors, recordar idees i «fer una mica de grup». En la mateixa línia, el capità de l’equip considera que aquesta estada els ajudarà a seguir creixent com a equip i unir-se més «en un ambient molt bo a la muntanya».


El conjunt blaugrana disputarà un amistós avui contra el MoraBanc Andorra i un altre el dilluns vinent, a les 18.30 hores, contra el Limoges, tots dos al complex esportiu d’Encamp. Fernàndez va informar que les entrades contra el MoraBanc ja estan exhaurides, i ahir es van posar a la venda les localitats pel partit de dilluns. Per cada duel les entrades tenen un cost de cinc euros, que aniran destinats al banc d’aliments de Càritas Andorrana. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT