PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’aquaparc d’estiu tanca la temporada amb 4.000 usuaris

Les instal·lacions han estat obertes 15 dies més que l’edició passada

Per El Periòdic

Un grup d’infants a les piscines de l’aquaparc.
Un grup d’infants a les piscines de l’aquaparc. | Comú d\'Andorra la Vella/TONY LARA

L’aquaparc d’estiu ha acollit aquesta temporada prop de 4.000 usuaris. La instal·lació, que per tercer any consecutiu va oferir una alternativa d’oci refrescant a l’Estadi comunal Joan Samarra Vila, va incrementar la freqüentació respecte a l’estiu passat, quan es van registrar unes 3.000 entrades. L’Aquaparc ha ampliat aquest any els dies d’obertura i ha estat en funcionament entre el 6 de juliol i el 21 d’agost, 15 dies més respecte a les edicions passades. També ha estat en marxa tot el cap de setmana de la Festa Major d’Andorra la Vella. Enguany la instal·lació ha ofert dos espais diferenciats, amb inflables d’aigua, tallers i jocs aquatics per a infants i per a adolescents amb l’objectiu de donar resposta a les diferents necessitats. Novament s’han establert dos torns al matí i dos a la tarda, amb un sistema de reserves prèvies per internet per garantir espai i limitar aforaments, i desinfeccions constants dels espais. A més dels infants i joves que han participat en els casals d’estiu i les Escoles esportives organitzats pel Comú, hi ha hagut prop de 1.200 usuaris particulars que han assistit aquest estiu a l’aquaparc.


La forta tempesta de l’11 de juliol que va arrencar el tobogan més gran del parc, el Megalodón, no va aturar als infants de continuar refrescant-se i divertint-se a les petites piscines que van instal·lar a l’espai buit. Els protocols anti-Covid, la bona organització per garantir la seguretat de tots els usuaris han permès mantenir i superar l’afluència de les edicions passades.


D’altra banda, el Comú d’Andorra la Vella preveu que l’any vinent les instal·lacions del Centre Esportiu del Serradells puguin reobrir les portes al públic després de tres anys tancat a causa de l’incendi del 22 de novembre del 2018. que va destrossar la piscina interior, així com que la façana del recinte. Per aquest motiu la piscina exterior tampoc pot acollir usuaris. Actualment encara s’està treballant per reconstruir les instal·lacions interior i la façana de l’edifici. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT