PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia constata fins ara uns 14 robatoris en pisos

Els casos augmenten a mesura que les famílies retornen a les seves llars

Per El Periòdic

Dos agents del Cos de Policia.
Dos agents del Cos de Policia. | Arxiu ANA

El nombre de pisos on s’han produït robatoris creix fins a uns 14, segons va informar la Policia. Els casos van en augment a mesura que més famílies retornen a les seves llars després de les vacances d’estiu.

Tanmateix, el cos de l’ordre manté que tots ells segueixen un mateix patró: els habitatges es trobaven buits al moment del furt. Una vegada dins, els presumptes lladres regiren tot i s’enduen «objectes de valor», com telèfons mòbils, joies i aparells electrònics, entre altres. Precisament, el fet que tots tinguin semblança, fa pensar que es tractaria dels mateixos autors. Un punt que haurà de resoldre les investigacions, que de moment es mantenen sense que hi hagin trascendit detalls. 

En un altre ordre de les coses, la policia va arrestar al llarg de la setmana passada vuit persones per conduir sota els efectes de l’alcohol a la xarxa viària del país. Així es desprèn del balanç de detencions que publica setmanalment el cos d’ordre, en el qual també figura el control d’un home, resident de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia per crebantar una condemna d’arrest nocturn al Centre Penitenciari.

Entre les detencions per delictes contra la seguretat al trànsit hi figura l’arrest la matinada de dijous d’un resident de 29 anys per donar un resultat positiu a la prova d’1,16 grams per litre d’alcohol en sang després de patir un accident, el qual només va comportar danys materials. La resta d’actuacions policials es van dur a terme en controls rutinaris.

PUBLICITAT
PUBLICITAT