PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra sortejarà un sopar amb Piqué

Entraran en el sorteig totes aquelles persones que siguin abonades abans del pròxim 20 de setembre

Per El Periòdic

Gerard Piqué en una imatge d'arxiu a Andorra.
Gerard Piqué en una imatge d'arxiu a Andorra. | EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

L’FC Andorra va treure la seva nova campanya d’abonaments per a la temporada 2021-2022 amb un premi destacat per als guanyadors d’un sorteig que es farà entre els mateixos abonats: un sopar amb Gerard Piqué i la resta d’staff tècnic i jugadors.

«Per agrair la fidelitat a la família tricolor» el club va llençar aquesta proposta que consisteix a regalar tres sopars dobles amb el futbolista entre totes aquelles persones que siguin abonades abans del pròxim 20 de setembre.

 

«Temporades especials, accions especials. Enguany fer-se abonat de l’Andorra pot tenir premi doble: no només permetrà gaudir en primera persona de la il·lusionant estrena del conjunt tricolor a la 1a RFEF, sinó que també pot anar acompanyat d’un premi ben original: un sopar amb Gerard Piqué i alguns integrants del primer equip.

I és que per agrair la fidelitat a la família tricolor, el club obsequiarà a tres abonats amb una experiència amb Gerard Piqué: se sortejaran tres sopars doble amb el futbolista entre totes aquelles persones que siguin abonades de l’Andorra abans del 20 de setembre. En l’àpat també hi assistiran alguns membres del cos tècnic i de la plantilla del primer equip. Els afortunats seran anunciats el dia 21 de setembre i podran anar al sopar amb un acompanyant per gaudir al màxim de l’experiència», va comunicar el conjunt tricolor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT