Martínez es fa amb la sèptima posició al Gran Premi de Ripoll

Sergi Casabella va finalitzar 37è, Guillem Ges 41è, Òscar Cabanas 47è i Marc Saura 52è

Un instant de la cursa.
Un instant de la cursa. | Hotel Ski Plaza Cycling Team

El corredor de l’Hotel Ski Plaza Miquel Martínez va aconseguir arribar setè a la línia de meta en el 68è GP de Ripoll i, a més, va ser cinquè en categoria elit. Un total de cinc corredors de l’equip van participar en la cursa, que es va caracteritzar per tenir 50 quilòmetres de recorregut amb final a Vallter 2000.

Un cop començat el port, Martínez es va escapar amb els més forts, mentre que Sergi Casabella va finalitzar 37è, Guillem Ges 41è, Òscar Cabanas 47è i Marc Saura 52è.

La propera participació de l’equip serà en la 70a Volta Ciclista al Montsià (Grans Clàssiques Trofeu Joan Casadevall) que tindrà lloc el dia 31 d’agost a la localitat catalana d’Ulldecona, a Tarragona.