PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader entren al top 5 al Ral·li de Ferrol

El tàndem de Suzuki supera amb solvència els imprevistos de la prova gallega

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader durant el Ral·li de Ferrol.
Vinyes-Mercader durant el Ral·li de Ferrol. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suziki Swift R4lly) van saldar el seu desplaçament a Ferrol aconseguint la cinquena plaça de la classificació absoluta del 52è Ral·li de Ferrol-Suzuki, prova vàlida per al S-CER. La dupla formada per Ivan Ares i David Vaquez van ser els vencedors del ral·li, després de decantar a favor seu la lluita que van mantenir amb Efren Llarena-Sara Fernandez i José A. Suárez-Pin Iglesias, sent els tres equips amb mecàniques R5. Els Suzuki Swift R4lly, de l’equip Suzuki Ibèrica, Pardo-Perez i Vinyes-Mercader, van completar el top5 d’una prova que, una vegada més, es va caracteritzar per la complexitat de les especials, marcades en carreteres estretes, amb asfalt molt deteriorat i que transcorren enmig de grans extensions de boscos d’eucaliptus.


En l’etapa 1, en la segona passada per Irixoa-Montfero, es va produir un incident que va endarrerir gairebé mig minut al tàndem de Suzuki Ibèrica. «Se’ns va encendre una llum en el GPS de l’organització que portem en el cotxe, que ens obligava a minorar el ritme fins al final, sense trobar res en el traçat que justifiqués l’avís. Ho hem comentat amb els organitzadors i ens van bonificar 10», va explicar Vinyes. En l’etapa 2, una vegada completat el primer bucle, la diferència favorable a Vinyes-Mercader es va ampliar a nou dècimes per conservar la cinquena plaça. Després de situar el cotxe al parc tancat final, Vinyes va assegurar estar «molt satisfet després d’acabar una nova edició d’un ral·li amb un recorregut que amaga tants paranys com el de Ferrol».


La pròxima cita en l’agenda de l’equip Suzuki Ibèrica Motorsport serà a l’illa de San Miguel d’Azores per a participar en el 55è Ral·li Azores, prova que es disputarà del 16 al 18 de setembre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT