PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marsol continua les obres per embellir l’accés a la capital

L'objectiu és convertir Santa Coloma en l'entrada a la parròquia

Per El Periòdic

La cònsol major, Conxita Marsol, i el conseller d'Aparcaments i de Patrimoni Natural, Gerard Menardia, a la festa major de Santa Coloma.
La cònsol major, Conxita Marsol, i el conseller d'Aparcaments i de Patrimoni Natural, Gerard Menardia, a la festa major de Santa Coloma. | ANA/A.S.

El comú d’Andorra la Vella continua amb els treballs per embellir Santa Coloma en ser l’entrada a la parròquia. Així ho va explicar la cònsol major, Conxita Marsol, durant les declaracions en la festa major. De fet, pel que fa als treballs va apuntar que en menys d’un mes esperen que estiguin enllestides les obres de l’avinguda d’Enclar, per després poder començar les obres de la mitjana que anirà des de la part baixa de l’avinguda fins a la cruïlla de la Margineda. «Tot això donarà més embelliment a l’entrada a la parròquia», va manifestar la cònsol. Després només quedaria el tram de les separatives i d’embelliment des de la carretera general fins a la cruïlla amb el carrer Mossèn Lluís Pujol.

Amb aquest objectiu d’embellir Santa Coloma per convertir-la en l’entrada a la capital, Marsol va reiterar que seguiran treballant per poder instal·lar un arc lluminós a l’entrada de la parròquia. Aquest és un dels projectes que s’arrosseguen des de l’anterior mandat. 

A més, també va avançar que estan buscant algun terreny per un aparcament, assegurant que ja tenen un parell de zones en vista. A banda, la cònsol va recordar que un dels grans aparcaments amb autobusos llançadora que es construirà a la zona, encara és en territori d’Andorra la Vella. En aquest sentit, va indicar que iniciaran la prova dels autobusos llançadora. «Crec que s’ha de provar» perquè aquests aparcaments dissuasoris «estan funcionant molt bé a moltes ciutats», va declarar Marsol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT