PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Adam Raga s’imposa en la segona prova del GP de trial de Sant Julià

Gaudi Vall torna a ser el millor andorrà, tot i cedir algunes places en la segona jornada

Per El Periòdic

El podi de la segona jornada.
El podi de la segona jornada. | Comú de Sant Julià de Lòria

La segona jornada de la competició del GP de trial que es va celebrar aquest cap de setmana a Sant Julià de Lòria va servir per igualar més el mundial. En aquesta segona prova va ser el pilot català Adam Raga el que es va imposar, on també, a la competició d’aquest dissabte, el mateix pilot va quedar segon igualat a punts amb l’espanyol Toni Bou.

En aquesta ocasió, el pilot de Piera es va haver de conformar amb la tercera plaça. Entre els dos pilots catalans es va colar el basc Jaime Busto, que va acabar amb el segon millor temps. Així, amb aquesta victòria, Raga retalla alguns punts a Bou en la general. En les categories de Trial2 i Trial125 va haver-hi canvis, i cap dels dominadors en la jornada de dissabte va poder repetir posició. Aniol Gelabert es va imposar en la segona categoria, mentre que el britànic Jack Dance va vèncer en la prova de 125.

En la mateixa categoria, Gaudi Vall va tornar a ser el millor andorrà, tot i que va cedir algunes places sent ahir novè. D’aquesta manera, el GP de Trial abandona el Principat deixant molt bones sensacions i amb previsions de tornada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT