PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos ferits greus en un accident a tocar de la rotonda de Meritxell

Els Bombers rescaten una noia al pic de Tristaina amb un traumatisme cranial

Per El Periòdic

L’indret on va tenir lloc l’accident
L’indret on va tenir lloc l’accident | Andorra Difusió

Dues persones, concretament dos motoristes, van resultar ferides de certa gravetat en un accident a la Carretera General 2, a l’alçada de la rotonda de Meritxell, a Canillo. Els fets van succeir al voltant de les 19.00 hores quan, suposadament en la maniobra d’avançament a un Hyundai Coupe, el conductor de la moto, amb matrícula del Principat, que circulava en direcció sud –Encamp– va perdre el control del vehicle i va topar de forma frontal contra una furgoneta, concretament una Nissan NV-2000, amb matrícula espanyola i que circulava en direcció nord –Canillo–.

Els dos ocupants de la moto, un noi i una noia, van ser traslladats fins a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb diverses fractures, on van quedar ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI) per rebre les atencions mèdiques necessàries i controlar l’evolució de les seves ferides, segons van informar des del centre. A més, dues persones relacionades amb l’accident també van necessitar ser traslladades a l’hospital per crisis d’ansietat arran dels fets viscuts.

L’accident va obligar a tallar la CG-2 durant uns 45 minuts, primer perquè els serveis sanitaris desplaçats fins als llocs de l’incident –dues ambulàncies medicalitzades del Servei Urgent Mèdic (SUM) i dues convencionals de bombers– poguessin atendre els ferits i traslladar-los a l’hospital i, després, perquè els Cos d’extinció d’incendis netegés la carretera. Arran del tall, es van produir retencions en aquest tram viari. 

D’altra banda, a primera hora de la tarda, a les 16.20 hores, una dona de 26 anys va resultar ferida en un altre accident de trànsit. Els fets també van succeir a la CG-2, en aquest cas, però, en el punt quilomètric 0,75 a la parròquia d’Escaldes-Engordany.
En l’incident es van veure implicats dos turismes, un Volkswagen Golf amb matrícula francesa i un Fiat Panda amb matrícula del Principat, sent la conductora d’aquest darrer vehicle la que va resultar ferida arran del xoc.

Rescat a Tristaina
Els Bombers van efectuar ahir al migdia un rescat al pic de Tristaina. Segons va explicar el cap de guàrdia, l’accidentada, una noia de 34 anys, va precipitar-se uns metres, provocant un traumatisme cranial.

Arran de l’avís, es va activar el Grup de Rescat de Muntanya del cos que es va desplaçar fins a l’indret amb helicòpter per socórrer-la i traslladar-la fins a l’hospital perquè se li prestessin les atencions sanitàries necessàries.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT