PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mònica Doria es fa amb el bronze en canoa a l’Europeu sub-23

L’andorrana, que ja va ser quarta en caiac, aconsegueix pujar al podi a Eslovènia

Per David Sansaloni

Mònica Doria a l’Europeu sub-23 a Eslovènia.
Mònica Doria a l’Europeu sub-23 a Eslovènia. | @RadioSEU

Mònica Doria va aconseguir ahir fer-se amb el bronze en la modalitat de canoa a l’Europeu sub-23 que es va disputar a la ciutat eslovena de Solkan. L’andorrana, que ja es va quedar a les portes del podi en la modalitat de caiac el dia d’abans en assolir la quarta posició, en aquesta ocasió sí que va poder formar part del top3 gràcies a un temps de 106.61, sent més ràpida que la quarta classificada, la polonesa Klaudia Zwolinska (+0.52).

Per sobre de la del Principat van estar l’anglesa Bethan Forrow (+2.78) i en primer lloc la txeca Tereza Fiserova, amb un temps de 103.56. Amb aquest tercer i quart lloc, Doria torna a les competicions internacionals de la millor manera possible després de la gran actuació presentada als darrers Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Com ja es va dir des de l’equip de l’esportista andorrana, aquesta cita requeria una adaptació psicològica «diferent» de la presentada al país asiàtic, i d’una navegació específica per fer front al riu natural de Solkan, on les distàncies entre portes van ser molt més llargues, i on el corrent «tenia molta força».

«Ens emportem molt bones sensacions, ja que he aconseguit remar molt bé en ambdues modalitats que era l’objectiu principal en aquest campionat», va declarar la jove palista andorrana. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT