PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany tanca el gimnàs i la piscina durant un mes

L’aturada per dur a terme el manteniment serà del 28 d’agost al 3 d’octubre

Per El Periòdic

L’interior de les piscines d’Escaldes-Engordany.
L’interior de les piscines d’Escaldes-Engordany. | Comú d\'Escaldes-Engordany

Les piscines comunals i el gimnàs d’Escaldes-Engordany tancaran provisionalment entre el dissabte 28 d’agost i el diumenge 3 d’octubre. Segons van informar ahir des de la corporació comunal, durant el període de tancament, que és d’aproximadament un mes, els equips d’operaris duran a terme les accions preventives necessàries per mantenir les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic, així com tasques de manteniment millores i neteja en diferents punts de les instal·lacions.

Aquestes actuacions, com van recordar des del comú escaldenc, són de caràcter obligatori i requereixen el tancament de les instal·lacions comunals. Des del departament del comú d’Escaldes-Engordany encarregat de la gestió del Gimnàs i la piscina ja han començat a informar els usuaris habituals d’aquests serveis, així com les escoles que les utilitzen.

Tal com es recalca en el comunicat, la corporació ha establert acords amb altres centres esportius comunals per tal d’oferir un servei de piscina i gimnàs als usuaris habituals mentre duri aquesta aturada. Gràcies als acords, els clients que ho desitgin podran accedir al gimnàs del Centre esportiu dels Serradells –pagant una mensualitat fixada per l’esmentat centre d’Andorra la Vella–, a la piscina i al gimnàs del Centre esportiu de Sant Julià de Lòria –mantenint la seva tarifa i amb una mensualitat en funció de les vegades que hi vagin al centre–. Des del Comú d’Escaldes-Engordany també han arribat a un acord amb el Poliesportiu d’Encamp, que obre les portes del seu gimnàs als clients escaldencs mantenint les seves tarifes.

Els usuaris que vulguin beneficiar-se d’aquestes col·laboracions hauran de trucar al centre esportiu que desitgin anar per fer una reserva, i passar per la piscina de la corporació escaldenca o les oficines del Prat del Roure per actualitzar la seva fitxa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT