PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc presenta oficialment Morgan i Nakic

Ambdós jugadors es presenten com a peces polivalents dins l’esquema tricolor

Per David Sansaloni

Nakic, Solana i Morgan, ahir durant la presentació.
Nakic, Solana i Morgan, ahir durant la presentació. | EL PERIÒDIC

El MoraBanc va presentar ahir al migdia, i de manera oficial, els fitxatges de Conor Morgan i Mario Nakic. En l’acte que es va realitzar en la seu central de MoraBanc (l’entitat bancària), els jugadors van lluir la samarreta del club davant l’expectació dels vianants que passaven per l’avinguda Meritxell. Una vegada fetes les fotografies protocol·làries, el canadenc i el serbi van romandre amb el general manager del club, Francesc Solana, a la roda de premsa posterior.


Solana va explicar que, en el cas de Morgan, feia tres anys que era al Joventut i «pot ajudar tant en la posició de quatre com en la de cinc, a l’interior». La polivalència del mateix sembla que permetrà a l’equip tenir versatilitat en cas que es produïren situacions de lesions o de Covid-19, com ja va passar en l’anterior temporada. «Va ser el primer jugador que vam fitxar, pel seu perfil, ja que era el que volíem i el que ens faltava», va dir Solana.


D’altra banda, Nakic va formar part de la pedrera del Reial Madrid i encara que no va jugar regularment a l’ACB sí que va poder disputar algunes trobades amb el club blanc. Després d’aquesta etapa, el serbi de 20 anys va posar rumb a la lliga belga, on va formar part de les files de l’Ostende. «Ve amb il·lusió, amb ganes, i esperem que el seu impacte en l’equip sigui gran i ens ajudi a ser millors i pugui començar aquí una carrera de jugador d’elit al bàsquet europeu», va declarar el general manager tricolor.


Aquest últim va ser el primer dels dos en prendre la paraula. Nakic va recalcar que «he vingut aquí per a créixer i seguir aprenent. Estic molt content de tornar a l’ACB i també de poder formar part d’un equip com el MoraBanc, que sempre es posa objectius alts». Per la seva part, Morgan va voler destacar la feina feta per l’entrenador, Ibon Navarro, explicant que aquest «fa molt d’incís en l’aspecte personal, en la química d’equip, i soc molt partidari, ja que penso que quan els jugadors es fan amics els resultats són més bons».

Respecte a la seva arribada al club, el canadenc va assegurar que «des del primer dia que vaig saber que no seguiria a Badalona vaig tenir clar que volia venir a Andorra. Vull ajudar el màxim possible en el sentit col·lectiu de la paraula, i després de parlar amb Ibon [Navarro] tinc moltes ganes de començar a competir».


Pel que fa a la pretemporada, l’equip afronta aquesta setmana tres partits (Joventut, Barça i un darrer de presentació, al Poliesportiu), i les entrades per al MoraBanc-Barça que es disputarà a Encamp el pròxim dia 26, a les 19.00 hores, es van exhaurir en poc més de mig dia. La totalitat de la recaptació es farà servir per fer una donació al Banc d’Aliments de Càritas Andorrana. 

 

Mario Nakic - Jugador del MoraBanc

«Estic molt content de tornar a la lliga ACB i també de poder formar part d’un equip com el MoraBanc»

 

Conor Morgan - Jugador del MoraBanc

«Vull ajudar el màxim possible i després de parlar amb Ibon [Navarro] tinc moltes ganes de començar a competir»

PUBLICITAT
PUBLICITAT