PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘This is me’, el videoclip que homenatja els sanitaris

La iniciativa és del Cor de Rock d’Andorra, Black Thursday i l’ONCA

Per El Periòdic

Un fotograma del videoclip ‘This is me’.
Un fotograma del videoclip ‘This is me’. | Cor de rock d’Andorra

El Cor de Rock d’Andorra, la banda de rock Black Thursday i la Fundació ONCA van presentar ahir el videoclip This is me com a homenatge al voluntariat de la Creu Roja Andorrana per la seva tasca diària contribuint en molts àmbits sanitaris i socials del país. El vídeo es pot veure a partir de les plataformes digitals coincidint amb el Dia Mundial de l’Assistència Humanitària.


En l’enregistrament hi ha participat la cinquantena de veus del cor, la banda de rock formada per Álvaro Sánchez a la bateria, Amador Ramos a la guitarra acústica, Moi Jaén a la guitarra elèctrica i Gil Blasi al baix, i un quartet de corda de l’ONCA, amb Àlex Arajol i Elias Porter al violí, Marc Garcés a la viola i Mireia Planas al violoncel. 


La iniciativa vol servir per agrair la feina de totes les persones que hi col·laboren de manera voluntària. De fet, ara mateix l’entitat compta amb més de 600 membres que duen a terme, entre altres accions, serveis preventius i formacions de socorrisme, acompanyaments i suport a la gent gran i a les persones amb dependència, persones amb dificultats a la botiga solidària, com també voluntariat als stoplabs i al centre de vacunació, donant reforç als sanitaris.

L’arranjament vocal l’ha creat el Rock Choir, el cor contemporani més gran del món i del que forma part el Cor de Rock d’Andorra, i ha estat dirigit per Jordi Porta i Gil Blasi. Pel que fa a l’arranjament del quartet de corda, aquest ha anat a càrrec d’Abert Gumí, comissari artístic de la Fundació ONCA.

En la mateixa línia, el cofundador del Cor de Rock d’Andorra i baixista de Black Thursday, Gil Blasi, va informar a EL PERIÒDIC, que el motiu pel qual van escollir la cançó This is me de Benj Pasek i Justin Paul, més coneguda internacionalment per la pel·lícula The Greatest Showman, va ser perquè «com la teníem al nostre repertori va ser més fàcil poder-la treballar i enregistrar i de totes les cançons vam considerar que This is me era molt potent en l’àmbit musical i transmetia tota la força que tothom ha hagut de tenir durant la pandèmia». A més, Blasi va afegir que «és una cançó molt emotiva i que mostra al mateix temps l’esperança i la rebel·lia d’aixecar-se i tirar endavant».Pel que fa al procés de l’enregistrament del videoclip, el fundador va explicar que  «va ser tota una experiència tant pel Cor Rock d’Andorra com per la banda de rock Black Thursday».

PUBLICITAT
PUBLICITAT