PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra afronta els últims duels abans de la lliga

Els tricolor es veuran les cares amb el Lleida i el Sabadell, tots dos a fora

Per David Sansaloni

L’FC Andorra a l’Estadi Nacional en l’entrenament d’ahir al matí.
L’FC Andorra a l’Estadi Nacional en l’entrenament d’ahir al matí. | @FCANDORRA

L’FC Andorra afronta els seus dos darrers partits de pretemporada abans de començar ja amb la Primera RFEF. Els equips del Lleida i del Sabadell, avuí i demà respectivament, seran les últimes proves per als homes d’Eder Sarabia, que mostrarà «dos equips diferents en cadascun d’ells», ja que l’staff tècnic vol que els jugadors vagin «acumulant minuts i s’acostumin a jugar un partit sencer».


En referència al nivell presentat, tant pels tricolor com pels seus rivals durant aquesta fase de posada a punt, Sarabia va declarar que «ha estat una pretemporada bastant dura, on s’han presentat multitud d’estils de joc, cosa que també ens ha vingut bé per plantejar el partit concorde al que ens proposen els rivals». L’equip no ha patit moltes lesions i els andorrans han pogut acumular bastants minuts de competició  amb un ritme. Pel que fa a les noves incorporacions, Sarabia va explicar que «vaig parlar amb els jugadors de pes de l’equip i vam destacar la bona integració que han tingut els nous fitxatges. Li donem molta importància ja no sols a l’àmbit futbolístic sinó també al personal. Necessitàvem jugadors que aportessin al grup, gent que encaixés bé amb la cultura que volem instaurar en l’equip i crec que hem encertat molt en aquest aspecte».


Des de la direcció esportiva es va recalcar que l’equip estarà obert mentre el mercat de fitxatges ho permeti i puguin haver possibilitats. No obstant això, en cas d’arribar un jugador seria un d’específic, que derivés en un salt significatiu de qualitat per al conjunt. Finalment, i en referència a l’Estadi Nacional, l’entrenador es va mostrar «molt agraït de poder estar aquí i crec que hem fet un salt de qualitat estant al centre del país. La gespa és una mica diferent de la d’Encamp i estem ajustant encara alguns aspectes». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT