PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana organitza una festa a la zona esportiva de les Berques d’Arinsal

El responsable del circuit, Diego Álvaro, realitzarà classes magistrals i diverses curses

Per El Periòdic

Infants amb bicicleta a les instal·lacions de les berques d’Arinsal
Infants amb bicicleta a les instal·lacions de les berques d’Arinsal | Comú de la Massana

Les Berques d’Arinsal va obrir les portes el passat mes de juny. Coincidint amb la festa major d’Arinsal, el Comú de la Massana ha organitzat una festa a la zona esportiva. Serà el diumenge  des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores. L’acte començarà amb una breu presentació de la cònsol major, Olga Molné, que donarà pas a la música dels discjòqueis Madam i Richy Velcome. A partir d’aquest moment els riders tindran tres hores de festa sobre rodes, durant les quals el responsable del circuit, Diego Álvaro, farà classes magistrals als assistents i organitzarà diverses curses. La festa és oberta tant als aficionats al bicicròs i al trial com als que tinguin ganes de provar aquestes disciplines, ja que tindran a la seva disposició un monitor professional.


D’altra banda, també és una bona ocasió per participar a la festa com a espectador, ja que la zona esportiva inclou revolts i salts per fer figures acrobàtiques, a més del circuit de bicicròs, amb un recorregut de sentit únic, l’espai de trial amb obstacles naturals i artificials, el pump track, amb salts i peralts, i el recorregut de cross country pel mig del bosc. La nova zona esportiva ocupa uns 6.000 metres quadrats i els usuaris han de seguir les normes i un correcte ús de les instal·lacions per garantir una bona convivència.


El diumenge a les 12.45 hores, també és durà a terme la missa solemne de la festa major d’Arinsal. Seguidament, a les 18.00 hores els més menuts podran gaudir de l’espectacle infantil Cia Arlequí. A continuació, a les 19.00 hores hi haurà un concert d’havaneres. I finalment, a les 22.30 hores el castell de focs clourà la festa major. Els actes començaran demà a les 19.00 hores amb el repic de campanes, seguit del concurs «atrapa el formatge», on els participants hauran d’atrapar un formatge que baixarà rodant per la pista de les Marrades. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT