PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader tornen a la feina al 52è Rally de Ferrol

Amb el Suzuki Swift R4lly S dupla estarà a la prova gallega vàlida per al S-CER

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader en una prova de la temporada.
Vinyes-Mercader en una prova de la temporada. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift R4lly S), començaran la segona part de la temporada disputant el 52è Ral·li de Ferrol-Suzuki, prova vàlida per al Tour European Ral·li 2021, a més de ser la sisena cita (quarta sobre asfalt) del calendari del supercampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER). En les jornades organitzades per l’Escuderia Ferrol, l’equip Suzuki Ibèrica Motorsport espera tornar a l’activitat, després d’un merescut període de vacances, competint amb la mateixa efectivitat amb la qual van completar la primera part del 2021, és a dir, amb excel·lents sensacions acompanyades de resultats que permeten ser optimistes de cara a complir amb els objectius més exigents a final de temporada.


Per a la dupla la prova gallega s’iniciarà avui amb una jornada de reconeixements que completaran entre les 09.00 hores i les 22.00 hores. Per a Vinyes és cert que «hem competit diverses vegades en les especials que configuren el traçat, però sempre hi ha detalls que canvien d’un any per a un altre. A més, la cursa de l’Escuderia Ferrol sempre et sorprèn». Demà, a partir de les 10.00 hores, tindrà lloc el shakedown i el tram de qualificació (TCC), que permetrà als equips situar-se al volant dels cotxes de competició, és a dir, el tàndem tornarà a posar-se als comandaments del Swift R4lly S. Els participants a Ferrol 2021 hauran de superar gairebé 400 quilòmetres, dels quals 128,66 seran cronometrats, abans de situar per última vegada el seu vehicle al parc tancat de l’avinguda d’Esteiro de la localitat gallega. Seran un total de nou els trams (cinc diferents) de velocitat distribuïts en dues etapes.


Després de competir en l’àmbit internacional en la primera part de la temporada i amb la previsió de continuar travessant fronteres en el futur pròxim, Vinyes es mostra motivat i amb ganes de competir a Galícia. «Els primers mesos del 2021 han estat un cúmul d’experiències noves que han resultat molt positives. Hem resolt amb bones sensacions situacions que a priori semblaven d’una dificultat màxima i hem demostrat que podem lluitar fora d’Espanya. Que espero de la continuació? Com es diu habitualment, més i millor», va declarar el del Principat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT