PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús lluitarà pel tercer lloc de l’Europeu de Moto2 a Jerez

L’andorrà és quart ara mateix amb 76 punts, a tan sols 11 del tercer

Per El Periòdic

Cardelús en un entrenament a Jerez.
Cardelús en un entrenament a Jerez. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús afronta aquest cap de setmana la penúltima cita del Moto2 European Championship, que es disputa al circuit de Jerez amb dues curses programades en aquesta categoria. L’objectiu és clar: recuperar la tercera posició a la classificació provisional del campionat.

Ara mateix el del Principat és quart amb 76 punts, a tan sols 11 del tercer classificat i amb dos més que el cinquè. No obstant això, més enllà de la taula classificatòria d’aquest Europeu, el més important per al jove pilot és continuar lluitant per les posicions de podi, tal com ha fet al llarg de les últimes cinc curses.

«Tinc moltes ganes de tornar a l’acció a Moto2, on hem arribat a un nivell competitiu molt alt que em permet lluitar pel podi cada cursa i estar sempre entre els quatre o cinc primers classificats. A Jerez tindré dues noves oportunitats per mirar de pujar al podi i seguir consolidant la trajectòria ascendent de les últimes proves», va declarar Cardelús.

Demà i divendres es faran els entrenaments lliures i dissabte hi hauran dues sessions classificatòries programades a les 11.30 hores i a les 14.50 hores. Les curses de diumenge començaran a les 13.00 hores i a les 16.00 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT