PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Prat Gran tindrà públic per al MoraBanc-Joventut

Fins a un màxim de 120 localitats s’han posat a la venda per al partit del dissabte

Per David Sansaloni

Latorre, Dolsa i Aixàs durant la firma del conveni.
Latorre, Dolsa i Aixàs durant la firma del conveni. | EL PERIÒDIC

Els aficionats al bàsquet podran tornar a gaudir d’un partit del MoraBanc, i serà aquest dissabte en el partit que enfrontarà els tricolor davant el Joventut de Badalona al pavelló del Prat Gran en la celebració del 4t Trofeu Escaldes-Engordany.

La trobada, que tindrà lloc a les 19.00 hores, comptarà amb un màxim de 120 aficionats, del total de les 690 localitats de que disposa la instal·lació. «Demanem a tothom que sigui puntual per què abans d’entrar es farà un registre segons marquen els protocols», va explicar el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa.
Tant el comú com el club van aprofitar també per renovar el conveni de col·laboració anual que els uneix, a més del patrocini de l’equip de bàsquet de capacitats especials, entre altres activitats diverses de foment de l’esport. L’esdeveniment comptarà així amb un caràcter especial, ja que el total de la recaudació (15 euros per entrada) anirà destinat a l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d’Andorra (Advaa). L’entitat també muntarà una petita paradeta el mateix dia on es vendran diferents articles com mascaretes i polseres. 

Per la seva part, el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, va destacar que «estem contents de signar aquest conveni amb el comú en una relació que ja porta temps i és molt especial pel fet que és la parròquia que ha vist néixer el nostre club. Finalment, el president de l’Advaa, Marc Latorre, va voler agraïr el gest d’ambdues entitats i va explicar que «ja vam signar un conveni de col·laboració amb el MoraBanc (on l’equip es dirà Bc MoraBanc Escaldes-Engordany) i estem molt agraïts per aquesta ajuda». D’aquesta manera, aquest cap de setmana les novces cares tricolor es vestiran de curt per primera vegada al país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT