PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ONCA presenta vuit actuacions en el marc del cicle ON-carrer

Els concerts continuaran amb Engordany a Duo i les Nits d’estiu als museus

Per El Periòdic

Cartell de les cinc actuacions del cicle ON-Carrer a la capital.
Cartell de les cinc actuacions del cicle ON-Carrer a la capital. | Fundació ONCA

La Fundació ONCA, presenta demà, divendres i dissabte, vuit propostes musicals a les parròquies d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i la Massana. El cicle ON-Carrer presenta l’actuació de les Antònies Darkness, format per Santi Casas (baix i veu), Jordi Casamajor (bateria), Alain Bonell (guitarra acústica), amb un repertori que se centra principalment en versions de pop-rock revisades des d’un punt de vista més acústic i folk. La capital continuarà amb el cicle musical d’estiu el divendres, 20 d’agost, amb les actuacions del duo Ismael Gonzalez, al carrer Callaueta, a les 18.00 hores. El duet interpretarà versions conegudes de tots els temps, com també peces musicals pròpies. Els segons en actuar seran els B Sharp Trio, a les 19.00 hores, a la plaça Guillemó, compost per Alex Bagaria (guitarra), Cynthia Lim (veu) i Elias Porter (violí).

El seu repertori es mou al voltant dels estàndards del jazz, passant per diferents èpoques i influències. Finalment, la darrera actuació serà la de Vibrand en Clau de Soul, a les 19.30 hores, al barri Antic. El grup, format per Virginia Yañez (Coco), als teclats i veu, Marc Milian (Marcus), al baix i contrabaix, i Dante Falótico, a la bateria i percussions, ofereixen un viatge que neix del soul i passa per diferents estils com el swing, el funk, el jazz, la bossa nova o el reggae, a les 19.00 hores, a la plaça d’Engordany.Quant a les Nits d’estiu als museus d’Andorra, els dies 20 i 21 d’agost serà el torn del Duo Ados, duo de la Jonca, format per Carlota Franch (violí) i Esteve Ticó (viola).


Pel que fa a l’actuació del dissabte, 21 d’agost, a les 19.30 hores, al Museu Carmen Thyssen Andorra, el duo formarà part de la visita guiada i musicalitzada, interpretant obres de la compositora Narcisa Freixas, arranjades per Albert Gumí, en un recorregut musical al voltant de la iconografia femenina de l’actual exposició. La visita concert, finalitzarà amb unes miniatures musicals a càrrec del duo juvenil, que aniran de Piazzola fins a Bartók. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT