Arnau Graslaub finalitza 51è en els campionats del món

Una errada en el tercer tram cronometrat deixa el ‘rider’ sense opcions

El ‘rider’ Arnau Graslaub.
El ‘rider’ Arnau Graslaub. | Joan Miró

El rider de la Federació Andorrana de Ciclisme, Arnau Graslaub, ha completat els 15 dies de competició a Eslovènia amb un 51è lloc a la Copa del Món de descens de Maribor. Després de les bones sensacions als Europeus, tot i la punxada que el va deixar fora de la cursa, aquest cop Graslaub no va aconseguir classificar-se entre els 25 primers que donaven lloc a la final.

En la baixada classificatòria, el ciclista andorrà va aguantar molt bé fins al tercer punt de cronometratge intermedi, en aquest va cometre un error que va fer que se sortís la cala del peu que el subjecta al pedal, perdent molt temps. En el quart, va aconseguir recuperar temps, però el físic no li va aguantar i en l’últim tram va tornar a tenir un error que li va fer finalitzar la baixada en el 51è lloc amb un temps de tres minuts 41 segons, a 13 segons del 25è lloc, que marcava el tall dels classificats per la final.

Graslaub tanca un calendari molt exigent de la participació en tres copes del món i un campionat europeu en el seu primer any de junior i competint al més alt nivell. Un fet que li ha permès adquirir una gran experiència que li haurà de servir per encarar, a final d’aquest mes, el campionat del Món a Val di Sole a Itàlia i de cara a l’any que vinent, on correrà com a segon any de junior.