Cardelús cau en l’última volta del GP d’Àustria quan lluitava per ser cinquè

La següent cita de MotoE serà el 18 i 19 de setembre al circuit italià de Milsano

El pilot andorrà Xavier Cardelús.
El pilot andorrà Xavier Cardelús. | Cardelús Racing Team

La temporada 2021 de la Copa del Món FIM Enel de MotoE no està sent la de Xavier Cardelús que en la cursa d’Àustria, celebrada ahir, va tornar a quedar-se sense poder sumar punts a causa d’un incident. Una caiguda a l’última volta mentre lluitava per la cinquena posició el va deixar sense aconseguir el que hauria estat el seu millor resultat a la categoria.

Tot i aquesta caiguda i no poder acabar la cursa, Cardelús va fer una valoració positiva del seu cap de setmana a Àustria: «La caiguda a l’última volta quan estava lluitant per la cinquena posició m’ha deixat avui sense recompensa i sense arrodonir un bon cap de setmana en el qual ens hem mostrat molt consistents, sempre entre els cinc o sis millors de la categoria», va explicar el pilot andorrà.

La prova, a causa de la situació meteorològica, es va veure reduïda de les set voltes previstes inicialment a cinc. «Al llarg de les dues primeres voltes he ocupat el segon i el tercer lloc i, a partir de la tercera he cedit un parell de posicions més. Em costava un pèl entrar als revolts, però, insisteixo, estic content del cap de setmana i el resultat final de la cursa no és l’important en aquest cas», va comentar Cardelús sobre com va viure la cursa. De fet, va ser en l’última volta, quan lluitava amb el japonès Okubo per la cinquena posició quan va perdre el control de la moto i va anar a terra, perdent tota possibilitat de finalitzar la cursa.

La pròxima cita de la categoria de MotoE serà al circuit italià de Misano on els pilots tancaran el campionat disputant dues curses els dies 18 i 19 de setembre.