PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tyson Pérez allarga el seu contracte tricolor fins al 2024

L’aler està en ple procés de recuperació d’una lesió de lligaments creuats

Per El Periòdic

L’aler Tyson Pérez en una imatge d’arxiu d’un partit a casa.
L’aler Tyson Pérez en una imatge d’arxiu d’un partit a casa. | BCA

Tyson Pérez ha allargat el seu contracte amb el MoraBanc fins a la finalització de la temporada 2023-2024. Així ho va anunciar ahir l’entitat en què, el directiu esportiu, Francesc Solana, va indicar que «creiem que és important per Tyson sentir que té una temporada més amb nosaltres i per nosaltres també és una manera de mostrar-li la nostra absoluta confiança en el futur que ens espera plegats».

Actualment, l’aler tricolor, tal com va especificar Solana, «està en plena recuperació d’una lesió important i aquesta extensió li donarà la tranquil·litat necessària per treballar en les millors condicions». Cal recordar que el de Santo Domingo es va lesionar en el partit de lliga a la pista de l’UCAM Múrcia al mes de maig i va ser operat dels lligaments creuats a Vitòria el mes de juny. El termini de recuperació, segons va informar l’entitat en aquell moment, es va establir entre els nou i els 10 mesos, per tant, Pérez no tornarà a vestir la samarreta de l’Andorra fins al 2022.

L’aler va arribar al MoraBanc el 2019, quan va ser nomenat l’MVP de la LEB Or jugant amb el Canoe de Madrid, i, des d’aleshores, ha mostrat una gran progressió que l’ha portat a jugar amb la selecció espanyola.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT