PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Fins a cinc quilòmetres de cua per entrar al país

A dins del territori, Canillo i la Massana van patir retencions tot el dia

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'unes retencions.
Imatge d'arxiu d'unes retencions. | Maricel Blanch

Nova jornada de forta densitat de vehicles arreu del Principat. El període vacacional es fa palpable en el trànsit de les carreteres andorranes i d’accés al país, amb fins a cinc quilòmetres de retencions registrats ahir al matí per accedir per la frontera hispanoandorrana, i tres pel costat francès. 

Aquesta afluència de visitants també es va traduir en mobilitat densa en punts com l’entrada de Canillo en direcció sud durant tot el matí, al migdia i a partir de mitja tarda. També hi va haver dificultats en el trànsit per accedir a la Massana, tant en sentit nord com sud, i de manera freqüent al llarg de la jornada. Així mateix, tot el volum de vehicles que van entrar per la frontera hispanoandorrana van tornar a generar retencions de cara a la tornada a casa amb cues de sortida des de mitja tarda.

Paral·lelament, aquesta forta afluència de visitants també es va fer notar als aparcaments de les zones més freqüentades com les parròquies centrals, amb el cartell de complet durant bona part del dia a diverses instal·lacions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT